Wil fulltime opleiden door middel van discipelschaps- en missietraining om actief te maken in de Grote Opdracht.

Interesse in een tweejarige zaterdagopleiding vol geestelijke en praktische vorming? Meld je aan.

Draagt bij aan godvrezende relaties, huwelijken en singles door onderwijs en toerusting te bieden.

Versterkt en bemoedigt geestelijk leiders door middel van ontmoeting en toerusting.

Inschrijven

Inschrijven

De website, de brochures en de video's op ons kanaal geven je een beeld van onze Bijbelschool. Wellicht is je interesse gewekt om één van onze trainingen te volgen. Dan kun je je inschrijving starten.

Hoe ziet de inschrijfprocedure eruit?

Omdat inschrijving voor een fulltime bijbelschool een belangrijk besluit is, richten we het inschrijvingstraject zorgvuldig in. Gezien de groeiende interesse raden we je aan je inschrijvingstraject tijdig te starten.

  • Kom een eerste dag meelopen. Dat kan tijdens een Open Dag zijn, maar je mag ook tussentijds een meeloopdag aanvragen. Tijdens zo'n dag maak je lessen mee, gebruik je de lunch en krijg je in de middag informatie over de Bijbelschool. Ook een rondleiding door het gebouw hoort bij de mogelijkheden.
  • Overweeg je serieus om je aan te melden voor één van de trainingen, dan nodigen we je uit om 2-3 dagen mee te lopen. Op die manier krijg je een beter beeld van het leven in de leefgemeenschap en het meedraaien in de groep. Tijdens deze dagen is er dan ook gelegenheid een langer gesprek te voeren met één van de stafleden inzake jouw evt. deelname.
  • Vervolgens kun je het inschrijfformulier invullen en insturen en op die manier je inschrijving aanvragen. 
  • De staf van de Bijbelschool zal vervolgens in contact met je treden om je te informeren of je bent toegelaten tot één van de trainingen!

Wil je meer weten of heb je nog specifieke vragen?

Mail dan naar: info@gospelmission.nl 

Download hier het inschrijfformulier (pdf)
Download hier het inschrijfformulier (Word)